Гадяцька громада дякує своїм Героям за подвиг, захист та відвагу

  • 616

Фото без описуФото без опису

У День захисника України та День Покрови Пресвятої Богородиці гадячани покладанням квітів вшанували захисників України, – тих, хто віддав своє життя за територіальну цілісність держави, та тих, хто стоїть на варті миру і спокою українських родин.

 

Урочисте покладання квітів відбулося до  Меморіалу вічної слави та до пам’ятного знаку Захисникам України, розташованих у міському парку «Перемога».

У церемонії вшанування полеглих захисників України усіх часів взяли участь перший заступник міського голови Геннадій Миколайович Дроботя, голова міської громадської організації ветеранів війни та праці Анатолій Васильович Київський, В заходах взяли участь представники міської та районної влади, військові та громадськість.

 Привітав усіх присутніх зі святом Дня захисника України військовий комісар Гадяцького районного військового комісаріату Микола Володимирович Овчаренко, який висловив вдячність нашим військовим за чесну і сумлінну службу, незламну волю, патріотизм та відданість військовому обов’язку захищати свою країну, побажав всім мужнім захисникам міцного здоров'я, життєвих гараздів, родинного благополуччя.