Рішення, прийняті на 67 сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання 21 жовтня 2020 року

  • 567

Фото без опису

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  3. Про внесення змін до  Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч – житло» на 2020 рік.
  4. Про внесення змін до  Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2020 рік.
  5. Про внесення змін до  Програми фінансової підтримки комунального підприємства теплового господарства « Гадячтеплоенерго» на 2020 рік.
  6. Про внесення змін та доповнень до Програми проведення відкритого всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращий концептуальний проект об’єкта благоустрою (пам’ятного знаку) - «Землякам, що стали на захист України» в парку «Перемога» м. Гадяч на 2020 рік.
  7. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  8. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  9. Про прийняття субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Сергіївської сільської ради.
  10. Про затвердження Положення про відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Полтавської області в новій редакції.
  11. Про внесення змін до структури та загальної чисельності Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету.
  12. Про затвердження Положення про відділ соціального захисту населення Гадяцької міської ради.
  13. Про створення централізованої бухгалтерії відділу соціального захисту населення Гадяцької міської ради.
  14. Про внесення змін до структури та штатного  розпису працівників комунального підприємства теплового господарства "Гадячтеплоенерго" на 2020 рік.
  15. Про затвердження містобудівної документації села Осняги Гадяцького району Полтавської області.
  16. Про затвердження звіту про оцінку об’єкту нерухомого майна – адміністративної будівлі з господарськими спорудами,  що розташовані за адресою: вул. Драгоманова, 9, м. Гадяч.
  17. Про прийняття на баланс виконавчого комітету Гадяцької міської ради нерухомого майна - адміністративної будівлі з господарськими спорудами, що розташовані за адресою: вул. Драгоманова, 9, м. Гадяч.
  18. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади частини гуртожитку Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв  ім. І.П. Котляревського.
  19. Про прийняття у комунальну власність нерухомого майна - мережі водопостачання по вулиці Андрієвського у м. Гадячі.
  20. Про прийняття у комунальну власність нерухомого майна - мережі водопостачання по вулиці Ентузіастів у м. Гадячі.
  21. Про прийняття у комунальну власність нерухомого майна - мережі водопостачання по вулиці Молодіжній у м. Гадячі.
  22. Про вхід до складу засновників та прийняття до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади основних засобів, інших необоротних матеріальних активів Комунального підприємства «Контур».
  23. Про вхід до складу засновників та прийняття до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади основних засобів, інших необоротних матеріальних активів у галузі «Культура».
  24. Про вхід до складу засновників та прийняття до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади основних засобів, інших необоротних матеріальних активів у галузі «Освіта».
  25. Про прийняття до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади  основних засобів, інших необоротних матеріальних активів у галузі «Соціальна сфера».
  26. Про вхід до складу засновників та прийняття до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади основних засобів, інших необоротних матеріальних активів Трудового архіву Гадяцького району.
  27. Про вхід до складу засновників та прийняття до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади основних засобів, інших необоротних матеріальних активів Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької районної ради.
  28. Про вхід до складу засновників та прийняття до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади основних засобів, інших необоротних матеріальних активів Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька центральна районна лікарня» Гадяцької районної ради.
  29. Про прийняття до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади нерухомого майна, основних засобів, інших необоротних матеріальних активів із спільної власності територіальних громад Гадяцького району.
  30. Про вхід до складу засновників та прийняття до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади основних засобів, інших необоротних матеріальних активів Регіонального ландшафтного парку «Гадяцький».
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у власність гр. Сахну Анатолію Вікторовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Молодіжна,25, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  32.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,0527 га, з метою передачі її у власність гр. Станєвій Тетяні Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Кобилянської,50, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  33. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі загальною площею 0,0306 га, з метою передачі їх у власність гр. Лизогуб Людмилі Олександрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Кобилянської,53, кв. 1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність гр. Злою Сергію Борисовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Миру,37, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність гр. Живогляду Олексію Володимировичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Миру,48, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,2414 га, з метою передачі її у власність гр. Живогляду Олексію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства, за адресою: вулиця Миру,48, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 0,1272 га, з кадастровим номером 5320480400:00:010:0183, на дві земельні ділянки для городництва, за адресою: вулиця Незалежності (біля садиби № 1), місто Гадяч, землі сільськогосподарського призначення.  
  38. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі площею 0,0120 га, з метою передачі її в користування на умовах оренди строком на п'ять років, з кадастровим номером земельної ділянки  5320410100:50:002:0999,  гр. Мізєву Дмитру Валентиновичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Лохвицька,27-В, місто Гадяч.
  39.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності площею 0,0028 га, виконавчому комітету Гадяцької міської ради, з метою її формування, для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, за адресою: вулиця Героїв Майдану, місто  Гадяч.  
  40.   Про встановлення охоронної зони радіусом 200 метрів від метеорологічного майданчика метеорологічної станції другого розряду (М-II) Гадяч, Полтавського обласного центру  гідрометеорології, по вулиці Гагаріна,42, в місті Гадяч.
  41.  Про припинення дії державного акту на право постійного користування землею, який було видано складу № 1164 довгострокового зберігання медичного майна, бази спеціального медичного постачання Управління охорони здоров'я Полтавської області,  загальною площею 0,89 га,  серія ПЛ, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 66, від 29.06.1998 року, яку було передано землекористувачу для виробничих потреб, за адресою: вулиця Гагаріна,80, місто Гадяч.
  42. Про надання дозволу гр. Перепелиці Віктору Михайловичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Вишнева,15, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі житлової та громадської забудови.
  43. Про надання дозволу гр. Лисенку Анатолію Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,2500 га, з метою її формування для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Гагаріна,9, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі житлової та громадської забудови.
  44. Про надання дозволу гр. Медведєвій Ніні Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність орієнтовною площею 0,0026 га для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Гагаріна,76-Б, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  45. Про надання дозволу гр. Наумку Анатолію Андрійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування орієнтовною площею 0,0700 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Фрунзе,4, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  46.  Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0024 га, ТОВ "Кегичівське" строком на один рік, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Гетьманська, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  47.    Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0024 га, ТОВ "Кегичівське" строком на один рік, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Полтавська, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  48.  Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0024 га, ТОВ "Кегичівське" строком на один рік, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Тельмана, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови. 
  49. Про надання дозволу гр. Кузьменку Руслану Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,2500 га, з метою її формування для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Миру,114, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі житлової та громадської забудови.
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 2,3258 га, Гадяцькій районній спілці споживчих товариств для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: провулок Базарний,2, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  51. Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0099 га, ФОП Варибрусу Володимиру Михайловичу строком на п'ять років, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Гетьманська,56, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови. 
  52. Про внесення змін в рішення першого пленарного засідання п'ятдесят шостої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 05.12.2019 року "Про надання дозволу гр. Коношевичу Дмитру Івановичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність, орієнтовною площею 2,0000 га,   для ведення особистого селянського господарства, за межами населених пунктів, на території Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі сільськогосподарського призначення".