У онлайн-режимі проведено майстер-клас для працівників психологічної служби закладів освіти Гадяцької, Сергіївської, Петрівсько-Роменської та Краснолуцької ОТГ

  • 372

Фото без описуФото без описуФото без опису

30 жовтня 2020 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено майстер-клас для працівників психологічної служби  закладів освіти Гадяцької, Сергіївської, Петрівсько-Роменської та Краснолуцької ОТГ. «Професійна онлайн-комунікація працівників психологічної служби у системі освіти в умовах COVID-19 та дистанційного навчання» у онлайн-режимі.

Директор Гадяцького ЦПРПП Майборода С.М. привітав усіх учасників заходу та презентував стратегію розвитку новоствореної установи.

У ході майстер-класу психолог КУ «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Аколович Т.П. запропонувала практичним психологам та соціальним педагогам різні способи презентації та поширення повідомлення  про  сутність психологічної та соціально-педагогічної допомоги учасникам освітнього процесу.

Учасники заходу обговорили питання, що стосуються організації роботи працівників психологічної служби в умовах дистанційного навчання.

 

Підготувала: Т.П. Аколович