Гадяцьким ЦПРПП проведено педагогічний практикум для вихователів-методистів ЗДО Гадяцької ОТГ «Формування ціннісного ставлення дошкільника до природи через залучення до екологічної стежини в межах закладу освіти"

  • 318

Фото без описуФото без опису

5 листопада 2020 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі ЗДО «Первоцвіт» проведено педагогічний практикум для вихователів-методистів ЗДО «Формування ціннісного ставлення дошкільника до природи через залучення до екологічної стежини в межах закладу освіти».

На заході був представлений досвід роботи вихователя закладу дошкільної освіти Закладної О.А. «Осіння екологічна стежина в природу для дітей старшого дошкільного віку».

А також розглядалися інші питання, зокрема «Формування екологічної компетентності в сучасному закладі дошкільної освіти» (Устінова І.В., вихователь-методист ЗДО «Первоцвіт»), «Упровадження освіти для сталого розвитку у дошкільному закладі» (Аколович Т.П., психолог/консультант Гадяцького ЦПРПП).

Учасники заходу обговорили питання екологічного виховання в дошкільній освіті та поділилися власним досвідом з даної теми.   

 

Підготувала: Т.П. Аколович