Відбулося засідання другої позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання

  • 758

 

27 листопада 2020 року, в умовах додержання карантину, в приміщенні Гадяцької міської ради відбулася друга позачергова сесія Гадяцької міської ради восьмого скликання під головуванням міського голови  Володимира Олександровича Нестеренка. Пленарне засідання розпочала секретар Гадяцької міської територіальної виборчої комісії Миргородського району Полтавської області  Лукаш Валентина Олександрівна, яка повідомила про складання депутатських мандатів Підгайним Іваном Олексійовичем та Москаленко Яною Миколаївною. Одночасно повідомила про визнання обраними депутатами Гадяцької міської ради восьмого скликання наступних за черговістю кандидатів в депутати від Полтавської обласної політичної партії «Довіра»  Труш Ларису Володимирівну  та Гаврилка Юрія Федоровича.

На пленарному засіданні були присутні 23  депутати міської ради восьмого скликання з 26 обраних. Розглянуто 14 питань порядку денного, основними з них були:

про визнання повноважень депутатів Гадяцької міської ради восьмого скликання;

про внесення змін до рішення першої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 20.11.2020 № 6 «Про постійні комісії міської ради»;

по затвердження Регламенту Гадяцької міської ради восьмого скликання;

про внесення змін до бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік;

про ініціювання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.;

про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

З рішеннями та результатами голосування другої позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання можливо ознайомитися на сайті Гадяцької міської ради.

Інші новини

Всі новини