Привітання міського голови з Днем місцевого самоврядування

  • 1009

Фото без опису

Шановні мешканці міста, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

 

           Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

 Традиція відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

 День місцевого самоврядування - свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, що вирішує питання, які відіграють вирішальну роль у її розвитку та розбудові.   

 Висловлюю  вдячність депутатам міської ради, членам виконавчого комітету, активістам органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівникам місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі.

       Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Тож бажаю здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови Гадяцької міської громади і України!

 

 

 

З повагою -

                         міський голова                                  В.О.Нестеренко