Рішення, прийняті на першому пленарному засіданні третьої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 10.12.2020

  • 547

Фото без опису

№ п/п

Назва рішення

  1.  

Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

  1.  

Про затвердження звіту про виконання бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2020 року.

  1.  

Про вхід до складу засновників та прийняття до комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади основних засобів, інших необоротних активів Комунального підприємства «Гадяччина туристична» Гадяцької районної ради.

  1.  

 Про затвердження Стратегії розвитку освіти Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

  1.  

Про затвердження Комплексної Програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

  1.  

Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей в Гадяцькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки.

  1.  

Про затвердження Програми правової освіти населення Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

  1.  

Про внесення змін до міської Програми соціальної підтримки дітей та молоді на 2019-2023 роки.

  1.  

Про затвердження Програми розвитку культури і туризму Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2022 роки.

  1.  

Про затвердження Програми підтримки діяльності митців, професійних та аматорських колективів, окремих виконавців Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.

  1.  

Про внесення змін до штатного розпису централізованої бухгалтерії відділу культури і туризму Гадяцької міської ради.

  1.  

Про затвердження Програми розвитку і підтримки Комунального підприємства «Гадяцька центральна районна лікарня» на 2021 рік.

  1.  

Про затвердження Програми медичного забезпечення (зубного протезування) ветеранів війни на 2021-2023 роки.

  1.  

Про затвердження Програми розвитку і підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік.

  1.  

Про затвердження Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Гадяцької міської  територіальної громади «Турбота» на 2021 рік.

  1.  

Про затвердження Програми фінансової підтримки громадської організації «Гадяцьке міське товариство ветеранів та інвалідів «Союз Чорнобиль» на 2021-2022 роки.

  1.  

Про затвердження Програми підтримки громадської організації «Гадяцька міська організація ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)» на 2021 рік.

  1.  

Про затвердження Програми фінансової підтримки Гадяцької громадської організації «Діти-інваліди та інваліди з дитинства» на 2021-2025 роки.

  1.  

Про затвердження Програми фінансової підтримки Гадяцької міської громадської організації ветеранів війни та праці на 2021-2025 роки.

  1.  

Про затвердження Програми розвитку архівної справи комунальної установи «Трудовий архів» Гадяцької міської ради на 2021-2023 роки.

  1.  

Про внесення змін до Програми зайнятості населення Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.

  1.  

Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування на 2021 рік.

  1.  

Про затвердження Програми з благоустрою Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.

  1.  

Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2022 роки.

  1.  

Про затвердження Програми розроблення містобудівної документації на території Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2022 роки.

  1.  

Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч – житло» на 2021 рік.

  1.  

Про затвердження Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2021 рік.

  1.  

Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Добробут» на 2021 рік.

  1.  

Про затвердження Програми створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Гадяцькій міській територіальній громаді на 2021 рік.

  1.  

Про затвердження Програми розвитку регіонального ландшафтного парку «Гадяцький» на 2021-2023 роки.

  1.  

Про внесення змін до Програми охорони довкілля, регіонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки міста Гадяча на 2017-2021 роки.

  1.  

Про внесення змін до міської Програми з організації рятування людей на водних об’єктах міста Гадяча на 2019-2022 роки.

  1.  

Про прийняття до комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади індивідуально визначеного майна.

  1.  

Про надання згоди Комунальному підприємству «Гадяч-житло» на продовження договору оренди комунального майна.

  1.  

Про реорганізацію шляхом приєднання Сарівської сільської ради.

  1.  

Про реорганізацію шляхом приєднання Харковецької сільської ради.

  1.  

Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

  1.  

Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

  1.  

Про внесення змін до бюджету Харковецької сільської ради на 2020 рік.

  1.  

Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів.

  1.  

Про упорядкування структури Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету.

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі гр. Коваленку Миколі Олександровичу та гр. Коваленко Валентині Володимирівні, за адресою: вулиця Першотравнева,131-А, місто Гадяч.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі гр. Пінчук Світлані Іванівні, за адресою: провулок 2-й Заводський,8, місто Гадяч.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі гр. Бондаренку Артему Олександровичу та Бондаренко Катерині Миколаївні за адресою: вулиця Жовтнева,54, місто Гадяч.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі гр. Дизі Любові Павлівні, за адресою: вулиця Вокзальна,59, місто Гадяч.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі гр. Батьковському Ігорю Валентиновичу за адресою: вулиця Миру,92, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (земельна частка пай) гр. Омельченко Світлані Сергіївні на території Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської територіальної громади.  

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність гр. Голець Світлані Миколаївні,  за адресою: вулиця Молодіжна (біля присадибної ділянки № 84), місто Гадяч.  

  1.  

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Филь Наталії Іванівні за адресою: вулиця Будька,15, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення із земель запасу земельної ділянки комунальної власності  гр. Шопіну Сергію Олександровичу за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі сільськогосподарського призначення.  

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності гр. Ракочію Віталію Миколайовичу, із зміною цільового призначення землі, за адресою: вулиця Героїв Майдану,5-Є,  місто Гадяч.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Забуснюк Любові Михайлівні за адресою: вулиця Героїв Майдану,46, кв. 5,  місто Гадяч.   

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності ТОВ "Ковчег Агро", за адресою: вулиця Вокзальна,2-В, місто Гадяч, землі транспорту.  

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності  ТОВ "Ковчег Агро" за адресою: вулиця Вокзальна,2-Г, місто Гадяч, землі транспорту. 

  1.  

 Про дострокове розірвання  договору оренди землі укладеного 16.07.2020 року між Гадяцькою міською радою та гр. Гайдамакою Олександрою Іванівною, за адресою: вулиця Героїв Майдану,2-А, приміщення № 1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки комунальної власності  ФОП Звіздун Світлані Іванівні, яка розташована за адресою: вулиця Героїв Майдану,2-А, приміщення № 1, місто Гадяч.  

  1.  

Про дострокове розірвання  договору оренди землі укладеного 17.01.2018 року між Гадяцькою міською радою та ТОВ "ФЕМЕЛІ ЛАЙТ ХАУС", за адресою: вулиця Гетьманська,11, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки комунальної власності ФОП Бойку Олександру Вікторовичу, за адресою: вулиця Гетьманська,11, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  

  1.  

Про поновлення договору земельного сервітуту ФОП Бугаєвському Сергію Олександровичу за адресою: вулиця Тельмана, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

  Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0145 га, ФОП Лукашу Ігорю Юрійовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Будька, місто Гадяч.

  1.  

Про надання дозволу Службі автомобільних доріг у Полтавській області на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок під автомобільною дорогою загального користування державного значення Т-17-05 Лохвиця – Гадяч – Охтирка – контрольно-пропускний пункт "Велика Писарівка".

  1.  

Про надання дозволу гр. Коблицькій Дарії Трохимівні, Котлик Людмилі Борисівні, Даніловій Наталії Борисівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі за адресою: вулиця Кобилянської,47, місто Гадяч.

  1.  

Про надання дозволу гр. Косенко Вікторії Вікторівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі за адресою: провулок Піонерський,19, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про надання дозволу гр. Дядіченко Валентині Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі за адресою: вулиця Олени Пчілки,39, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про надання дозволу гр. Маслюк Валентині Аркадіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі,  за адресою: вулиця Степаненка,1, кв. 3, місто Гадяч.

  1.  

Про надання дозволу гр. Лахну Дмитру Олександровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі за адресою: вулиця Чапаєва,54/1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про надання дозволу гр. Кононенку Євгенію Вікторовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в користування на умовах оренди, яка розташована в межах населеного пункту села Біленченківка Гадяцької міської  територіальної громади.

  1.  

Про надання дозволу Гадяцькій районній спілці споживчих товариств на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на дві земельні ділянки за адресою: провулок Базарний,2 та 2-Б, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про надання дозволу ПрАТ "Київстар" на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, яка розташована на території села Малі Будища, Гадяцької міської територіальної громади.

  1.  

Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  Гадяцької міської ради орієнтовною  площею 0,1200 га, з метою її формування за адресою: вулиця Конституції України,  місто Гадяч.

  1.  

Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  Гадяцької міської ради орієнтовною  площею 0,0030 га, з метою її формування за адресою: вулиця Лохвицька (біля автостанції № 1),  місто Гадяч.

  1.  

Про передачу в оренду земельної ділянки площею ФГ "Жито-3" для іншого сільськогосподарського призначення, яка розташована за адресою: вулиця Вокзальна,1-А, місто Гадяч.  

  1.  

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 13,8394 га, Фермерському господарству ”Жито-3”, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської територіальної громади.

  1.  

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 15,7964 га, Фермерському господарству ”Жито-3”, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської територіальної громади.

  1.  

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 48,4908 га, Фермерському господарству ”Жито-3”, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської територіальної громади.

  1.  

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 23,2545 га, Фермерському господарству ”Жито-3” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської територіальної громади.

  1.  

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 0,5951 га, ТОВ "Діола - Д” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської територіальної громади.

  1.  

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 7,4580 га, ТОВ "Діола - Д” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської територіальної громади.

  1.  

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 41,9572 га, ТОВ "Діола - Д” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської територіальної громади.

  1.  

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 50,5957 га, ТОВ "Діола - Д” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської територіальної громади.

  1.  

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 22,1122 га, ТОВ "Діола - Д” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської територіальної громади.

  1.  

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 42,0000 га, ТОВ "Діола - Д” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської територіальної громади.

  1.  

Про дострокове розірвання  договору оренди землі площею 2,3574 га, укладеного 15.10.2017 року між Гадяцькою міською радою та ТОВ "К- ІНВЕСТ, за адресою: вулиця Гагаріна,57, місто Гадяч.

  1.  

Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки комунальної власності площею 2,3574 га  ТОВ "ТРАНС - СЕРВІС", яка розташована за адресою: вулиця Гагаріна,57, місто Гадяч.