Проведено майстер-клас для вихователів-методистів закладів дошкільної освіти

  • 490

Фото без опису

10 грудня 2020 року на базі закладу дошкільної освіти «Веснянка» комбінованого типу для дітей віком від 1 до 6 (7) років Гадяцької міської ради проведено майстер-клас для вихователів-методистів закладів дошкільної освіти Гадяцької міської ради «Методика інтелектуального розвитку дошкільника через блоки Дьєнеша, кола Ейлера, і кола Луллія».

Вихователь-методист ЗДО «Веснянка» Погоріла О.Б. продемонструвала колегам принципи роботи цих методів, присутні також мали змогу відчути себе в ролі дошкільника та виконати в ігровій формі декілька вправ, застосовуючи блоки Дьєнеша, кола Ейлера і кола Луллія.

На завершення заходу директор ЗДО «Веснянка» Сизьон К.Д. та вихователь-методист Погоріла О.Б. запросили учасників заходу до «Галереї наочності» та поділилися досвідом створення необхідного ілюстрованого матеріалу для використання в роботі з дошкільниками.

Захід було проведено з врахуванням епідемічної ситуації у закладі та дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України COVID-19, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2.

 

Підготували: С.М. Майборода, Н.П. Шимка