Відбулося засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради

  • 542

Фото без опису

18 грудня 2020 року в залі засідань Гадяцької міської ради відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, під час якого було розглянуто низку питань, що забезпечують життєдіяльність Гадяцької міської територіальної громади. Засідання провів міський голова Володимир Нестеренко.

Під час засідання члени виконавчого комітету затвердили рішення про схвалення проєкту бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік та прогноз на 2022-2023 роки. З даного питання доповіла  начальник фінансового управління Гадяцької міської ради Алла Бабенко.

Присутні на засіданні виконкому розглянули проєкт Програми соціально-економічного розвитку Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік. Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій  виконкому міської ради Інна Галушка ознайомила членів виконкому з детальним  планом заходів Програми соціально-економічного розвитку міської ТГ.

Важливим питаннями, яке розглянуто в ході засідання стало питання затвердження плану роботи виконавчого комітету Гадяцької міської ради на 2021 рік. На виконкомі було затверджені рішення: про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти на 2021 рік, про встановлення для батьків плати за харчування дітей закладів дошкільної освіти на 2021 рік, про затвердження фінансових планів комунальних підприємств. тощо.

 

З рішеннями прийнятими в ході засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради  можливо ознайомитися на сайті Гадяцької міської ради в розділі «АРХІВ ДОКУМЕНТІВ».