Рішення, прийняті на другому пленарному засіданні третьої сесії Гадяцької міської ради 8 скликання 23 грудня 2020 року

  • 457

Фото без опису

  1. Про зміну назви та затвердження у новій редакції статуту Центральної бібліотеки імені Лесі Українки Гадяцької районної централізованої бібліотечної системи.
  2. Про зміну назви та затвердження у новій редакції статуту Гадяцького районного будинку культури.
  3. Про зміну назви та затвердження у новій редакції статуту Гадяцької дитячої музичної школи.
  4. Про зміну назви та затвердження у новій редакції статуту Комунального підприємства «Контур».
  5. Про зміну назви та затвердження у новій редакції статуту Гадяцького районного будинку дитячої та юнацької творчості.
  6. Про зміну назви та затвердження у новій редакції статуту Гадяцької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.
  7. Про зміну назви та затвердження у новій редакції статуту Опорного закладу освіти "Сарська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів Гадяцької районної ради Полтавської області".
  8. Про зміну назви та затвердження у новій редакції статуту Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької районної ради.
  9. Про зміну назви та затвердження у новій редакції статуту Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька центральна районна лікарня» Гадяцької районної ради.
  10. Про зміну назви та затвердження у новій редакції статуту Комунального підприємства «Гадяччина туристична» Гадяцької районної ради.
  11. Про зміну назви та затвердження у новій редакції положення про Трудовий архів Гадяцького району.
  12. Про зміну назви та затвердження у новій редакції положення про Гадяцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  13. Про зміну складу засновників Комунального підприємства «Сарське» Сарівської сільської ради.
  14. Про зміну складу засновників Комунального підприємства «Спілка» Харковецької сільської ради.
  15. Про зміну складу засновників дошкільного навчального закладу «Зірочка» села Харківці.
  16. Про зміну складу засновників дошкільного навчального закладу «Колосок» с. Сари.
  17. Про вхід до складу засновників та затвердження положення про Гадяцький центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Гадяцької міської ради.
  18. Про вхід до складу засновників та затвердження положення про Комунальну установу «Територіальний центр соціального обслуговування» Гадяцької міської ради.
  19. Про створення юридичної особи - комунального закладу «Сарський сільський будинок культури» Гадяцької міської ради.
  20. Про прийняття до комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади нежитлових будівель за адресою: вул. Лесі Українки, 2, м. Гадяч.
  21. Про прийняття до комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади нежитлової будівлі за адресою: вул. Чапаєва, 8, м. Гадяч.
  22. Про затвердження передавального акта, складеного комісією з реорганізації  Сарівської сільської ради.
  23. Про затвердження передавального акта, складеного комісією з реорганізації  Харковецької сільської ради.
  24. Про передачу на баланс міського комунального підприємства «Комунсервіс» нежитлового приміщення за адресою: вул. Драгоманова, 9, м. Гадяч.
  25. Про ініціювання передачі основних засобів та інших необоротних активів із спільної власності територіальних громад Миргородського району.
  26. Про скасування рішення шістдесят шостої позачергової сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 29 вересня 2020 року «Про ініціювання передачі до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади частки статутного капіталу Комунального підприємства «Сервіс» Гадяцької районної ради та майна спільної власності територіальних громад Гадяцького району, яке знаходиться балансі Комунального підприємства «Сервіс» Гадяцької районної ради».
  27. Про затвердження плану роботи Гадяцької міської ради на 2021 рік.
  28. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.
  29. Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей у Гадяцькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки.
  30. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.
  31. Про бюджет Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.
  32. Про внесення змін до рішення першого пленарного засідання третьої сесії міської ради восьмого скликання від 10.12.2020 № 116 «Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки ТОВ «ТРАНС-СЕРВІС», яка розташована за адресою: вулиця Гагаріна, 57, місто Гадяч».
  33. Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 38,6349 га, ТОВ «Діола-Д» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської територіальної громади.