Оголошення про продовження договору оренди шляхом аукціону – нежитлового приміщення, площею 33,9 м.кв., розташованого за адресою: вул. Полтавська, 43, приміщення 2, м. Гадяч

  • 391

Фото без опису

  1. Інформація про чинний договір оренди.

Орендар: ФОП Литвиновський Геннадій Миколайович

Орендодавець/балансоутримувач: Комунальне підприємство «Гадяч – житло»                                              

Інформація про договір оренди:

  • дата укладання: 25.01.2019
  • строк оренди: 1 рік
  • дата закінчення: 24 січня 2021р.

Чинний орендар має переважне право на продовження договору оренди, яке реалізується шляхом участі в аукціоні на продовження договору оренди.

  1. Інформація про об’єкт оренди.

Загальна інформація: нежитлове приміщення площею 33,9 м.кв. розташоване за адресою: вул. Полтавська,43, приміщення 2, м. Гадяч.

В податковій заставі не перебуває та під арештом не знаходиться.

Тип об’єкта: нежитлове приміщення.

План об’єкта і фото додається.

Місцезнаходження об’єкта: Полтавська область, м. Гадяч, вул. Полтавська,43, приміщення 2.

Технічний стан об’єкта: забезпечено комунікаціями електромережі, водопроводу, каналізації.

Проект договору оренди додається.

Стартова орендна плата об’єкта: 1 975,64 грн.

Строк оренди: 1 рік (згідно затверджених умов оренди).

Цільове призначення та умови користування – за призначенням (з урахуванням діючих державних будівельних норм України).

Додаткові умови оренди: згода на невід’ємні поліпшення не надавалась. Рішення про надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна приймає представницький орган місцевого самоврядування. Здійснення невід’ємних поліпшень можливо тільки у разі надання  письмової згоди на поточний та/або капітальний ремонт орендованого майна.

Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним ст. 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Суборенда: орендар, який став переможцем аукціону, вважається таким, що отримав згоду орендодавця на передачу майна в суборенду. Майно не може бути передане в суборенду особам, які не відповідають вимогам до орендарів, встановлених ч. 4 ст. 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна»

Орендар протягом трьох робочих днів з моменту укладення договору суборенди зобов’язаний подати орендодавцю один примірник договору суборенди.

  1. Інформація про аукціон.

Спосіб проведення аукціону: продовження договору оренди шляхом аукціону.

Дата та час проведення аукціону: аукціон в електронній формі буде проведено 15 січня 2020 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжок часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

  1. Інформація про умови, на яких проводиться аукціон.

Передача об’єкта в оренду - нежитлового приміщення, площею 33,9 м.кв., розташованого за адресою: вул. Полтавська, 43, приміщення 2, м. Гадяч здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна».

Розмір гарантійного внеску (чинний орендар): 987,82 грн.

Розмір гарантійного внеску (потенційний орендар): 3 951,28 грн.

Розмір реєстраційного внеску: 472,30 грн.

Крок аукціону: 20,00 грн.

Кількість кроків: 3.

Чинний орендар має переважне право на продовження договору оренди в ході аукціону на продовження договору оренди за умови, що він бере участь у такому аукціоні та зробив закриту цінову пропозицію, яка є не меншою, ніж розмір стартової орендної плати.

  1. Додаткова інформація.

Організатор аукціону – Комунальне підприємство «Гадяч – житло», Полтавська область, м. Гадяч, вул. Драгоманова, 22. Час роботи: понеділок-п’ятниця: з 8.00 до 17.00, п’ятниця: з 8.00 до 16.00, обідня перерва – 12.00-12.48.

Контактна особа: Кошова Яна Олександрівна, тел. (05354) 2-39-43.

Особа, яка має намір взяти участь в електронному аукціоні, сплачує реєстраційний та гарантійний внески для набуття статусу учасника.   

Реквізити банківських рахунків для перерахування реєстраційного внеску оператором електронного майданчику:

Одержувач: Комунальне підприємство «Гадяч – житло»

Рахунок № UA 243314890000000002600513648

Банк одержувача: АТ “Полтава-банк”, МФО 331489

Код згідно з ЄДРПОУ 34401486  

Призначення платежу: реєстраційний внесок

  1. Технічні реквізити інформаційного повідомлення

Аукціон буде проведений в електронній торговій системі «ProZorro.ПРОДАЖІ» (адміністратор). Єдине посилання на веб-сторінку https://prozorro.sale/, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір:

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.

 

Юрисконсульт комунального – підприємства

 «Гадяч – житло»      Я.О.Кошова