Проведено практикум для педагогів та працівників психологічної служби закладів освіти у онлайн-режимі

  • 322

Фото без опису

15 січня 2021 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено практикум для педагогів та працівників психологічної служби закладів освіти Гадяцької, Великобудищанської,  Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської громад «На допомогу педагогу у роботі з учасниками освітнього процесу в період дистанційного навчання» «На допомогу педагогу у роботі з учасниками освітнього процесу в період дистанційного навчання» у онлайн-режимі.

Метою заходу було допомогти педагогам у налагодженні зв'язків з учнями, підтримці їх та вдалому плануванні своєї роботи під час дистанційного навчання.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся директор Гадяцького ЦПРПП Майборода С.М.

Про проблеми та виклики в педагогічній діяльності у 2020 та перспективи в 2021 році розповіла Аколович Т.П., психолог Гадяцького ЦПРПП.

Київська Т.В., практичний психолог ЗДО № 10 «Казка» Гадяцької міської ради та Підгайна І.О., соціальний педагог опорного закладу освіти «Сарська спеціалізована школа І - ІІІ ступенів» Гадяцької міської ради ознайомили педагогічних працівників з роллю психологічної служби в організації дистанційного навчання.

Практичний психолог ЗДО № 2 «Берізка» Гадяцької міської ради Остапенко О.В. ознайомила учасників з правопівкульовим малюванням як способом оптимізації психологічного стану педагогів та провела декілька арт-терапевтичних технік.

 

 

На завершення практикуму Аколович Т.П. запропонувала практичні поради для педагогів щодо навчання учнів вдома та вправу на рефлексію.

 

За матеріалами головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Т.П. Аколович