Проведено семінар-практикум для молодих педагогів ЗДО у онлайн-режимі

  • 384

Фото без опису

21 січня 2021 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено семінар-практикум для молодих педагогів закладів дошкільної освіти Гадяцької, Великобудищанської,  Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської громад «Розвиток комунікативної культури учасників освітнього процесу сучасного закладу дошкільної освіти засобами арт-терапії» у онлайн-режимі.

У заході взяли участь 16 педагогічних працівників ЗДО, які працюють в закладах освіти до 3 років.

З вітальним словом до учасників семінару-практикуму звернувся директор Гадяцького ЦПРПП Майборода С.М.

Панківська Н.А., директор ЗДО № 9 «Дзвіночок» Гадяцької міської ради презентувала досвід роботи з теми «Формування мовленнєвої компетенції дошкільників шляхом інтеграції різних видів діяльності». Про педагогічні ідеї Фрідріха Фребеля у роботі сучасного дитячого садка розповіла вихователь-методист ЗДО № 9 «Дзвіночок» Коломієць О.М. З методами арт-терапії у роботі з психосоматичними проявами ознайомила учасників Аколович Т.П., психолог Гадяцького ЦПРПП.

У практичній частині семінару-практикуму було представлено інтегроване заняття з комунікативної та художньо-продуктивної діяльності для дітей старшого дошкільного віку «Подорож до майстерні художника» (Семенова Г.В., вихователь ЗДО № 9 «Дзвіночок») та майстер-клас з правопівкульного малювання (Коломієць О.М., практичний психолог ЗДО № 9 «Дзвіночок»).

На завершення молоді педагоги висловили свої враження та подяку педагогічним працівникам закладу дошкільної освіти № 9 «Дзвіночок» Гадяцької міської ради.

 

Підготувала: Т.П. Аколович