Підсумки п’ятої чергової сесії Гадяцької міської ради

  • 489

 

27 січня під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулось пленарне засідання 5-ї чергової сесії Гадяцької  міської ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь 25 депутатів із 26-ти обраних. На початку сесії, заступник голови міської територіальної виборчої комісії Миргородського району Полтавської області З.В.Пасюта повідомила присутніх  про заміщення депутата Гадяцької міської ради восьмого скликання Гузя Анатолія Степановича у зв"язку зі смертю на наступного за черговістю депутата від Полтавської обласної політичної партії «Довіра» Гунька Володимира Івановича.

 

В ході пленарного засідання розглянуто 99 питань порядку денного, які попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій. Основними з них були: внесення змін та доповнень до бюджету та деяких Програм Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік. Зокрема, з бюджету Гадяцької територіальної громади виділено кошти на придбання інсуліну. Неможливість отримання інсулінів через недофінансування коштів державою, ставить під загрозу здоров’я певної частини жителів громади. Тож, усвідомлюючи життєву необхідність ліків для інсулінозалежних хворих, у зв’язку з недостатнім фінансуванням державної Програми, депутати на засіданні сесії міської ради затвердили доповнення та зміни до бюджету Гадяцької міської територіальної громади, виділивши 200,0 тисяч гривень на придбання інсуліну та 138,0 тисяч гривень – на придбання пільгових ліків.

 

Затверджено Положення про комісію з розгляду питань надання матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади

 

Також прийнято звернення депутатів Гадяцької міської ради до депутатів Миргородської районної ради щодо виділення коштів на фінансову підтримку закладів охорони здоров’я Гадяцької міської територіальної громади та  звернення депутатів Гадяцької міської ради восьмого скликання  щодо неправомірного укладення договорів з доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики для розміщення електричних мереж.

 

На сесії розглянуто низку інших питань та прийнято відповідні рішення.

 

З рішеннями та результатами голосування пленарного засідання п’ятої чергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання можливо ознайомитися на сайті Гадяцької міської ради.

Інші новини

Всі новини