Оголошення про проведення конкурсу

  • 495

Фото без опису

Виконавчий комітет Гадяцької міської ради оголошує конкурс з  визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з визначення пасажирських  перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування в межах території Гадяцької міської територіальної громади.

Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт» та Постанови Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування»

На Робочий орган покладаються функції з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів.

У конкурсі можуть брати участь підприємства та організації, які відповідають вимогам, встановленим статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт».

У конкурсі можуть брати участь Претенденти, що відповідають наступним вимогам:

1) наявність фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту;

2) досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень.

Умови проведення конкурсу  з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з визначення пасажирських  перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування в межах території Гадяцької міської територіальної громади, затвердженні рішенням виконавчого комітету міської ради від 30 листопада 2020 року №8 та розміщені на веб-сторінці Гадяцької міської ради   https://hadiach-rada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика», далі «Перелік регуляторних актів».

Документи для участі у конкурсі приймаються за адресою: м. Гадяч, вул. Лесі Українки,3. Тел. для довідок: (05354) 21429.

Термін подання документів по 5 березня 2021 року включно.

Конкурс буде проводитися 9 березня 2021 року о 10:00 год. за адресою: м. Гадяч, вул. Лесі Українки,3.