Гадяцьким ЦПРПП проведено вступну частину проект-тренінгу для педагогів закладів освіти у онлайн-режимі

  • 250

Фото без опису

09 лютого 2021 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено вступну частину проєкт-тренінгу для педагогів закладів  освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської та Сергіївської громад «Турбота про педагога» у онлайн-режимі.

Проєкт-тренінг має на меті допомогти педагогам навчитися краще розуміти себе, розібратися зі своїми страхами, зрозуміти власні бажання, долати внутрішній конфлікт, зрозуміти, у чому цінність самодопомоги.

Психолог Гадяцького ЦПРПП Аколович Т.П. ознайомила учасників з новим форматом роботи у онлайн-режимі, а саме запропонувала провести даний тренінг у формі марафону протягом тижня. Для цього педагогам було запропоновано долучитися до групи у соціальній мережі Facebook «Турбота про педагога» та протягом 7 днів виконувати завдання та вправи.

У перший день учасники мали змогу взяти участь у виконанні перших завдань вступної частини: «Життя без страху», «Позитивні сторони страху», «Як жити і радіти життю» та інших.

На завершення учасники проєкт-тренінгу висловили свої враження з приводу проведеного заходу.

 

 

Підготувала: Т.П. Аколович