Із пленарного засідання шостої сесії Гадяцької міської ради

  • 504

Фото без опису10 лютого 2021 року  під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулось пленарне засідання 6-ї чергової сесії Гадяцької  міської ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь 19 депутатів із 26-ти обраних.   

Міським головою Володимиром Нестеренком вручено нагрудні знаки та посвідчення до почесного звання «Мати-героїня» встановленого зразка, присвоєні Указом Президента України від 15 грудня 2020 року № 568/2020  двом матерям нашої громади:

Фото без опису

 

Фото без описуІващенко Ірині Володимирівні – матері п’яти дітей, м. Гадяч;

Шалабаєвій Наталії Миколаївні - матері п’яти дітей, м. Гадяч.

 

На початку сесії, міський голова поінформував  присутніх  про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

Прийнято рішення про затвердження на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ракочія Віталія Миколайовича.

В ході пленарного засідання розглянуто 33 питання порядку денного, які попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій, основними з них були: затвердження звітів про виконання бюджетів Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади, Сарівської та Харковецької сільської ради за 2020 рік.

З метою вирішення ряду актуальних питань життєдіяльності Гадяцької міської громади, затверджено рішення про внесення змін до програм та до бюджету Гадяцької ТГ на 2021 рік.

На сесії розглянуто низку інших питань та прийнято відповідні рішення.

 

З рішеннями та результатами голосування пленарного засідання шостої чергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання можливо ознайомитися на сайті Гадяцької міської ради.