Проведено засідання заступників директорів з навчально-виховної (виховної) роботи, педагогів-організаторів (старших вожатих) ЗЗСО Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської і Сергіївської громад

  • 295

Фото без опису

16 лютого 2021 року в  online-режимі проведено засідання заступників директорів з навчально-виховної (виховної) роботи, педагогів-організаторів (старших вожатих) ЗЗСО Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської і Сергіївської громад.

На засіданні було розглянуто питання щодо атестації та сертифікації педагогічних працівників на присвоєння (на відповідність раніше присвоєного) педагогічного звання «учитель-методист», «педагог-організатор-методист», «керівник гуртка-методист».

Консультант ЦПРПП Шимка Н.П. проінформувала  присутніх на засіданні про обласні конкурси та фестивалі Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді, про проведення тренінгового заняття для учасників Полтавської обласної школи лідерів учнівського самоврядування.

 

Підготувала   Н.П. Шимка