Проведено навчання та інструктаж з педагогічними працівниками, які будуть залучатись до проведення зовнішнього незалежного оцінювання на пунктах проведення ЗНО в м. Гадячі

  • 674

24, 25 та 26 лютого 2021 року відповідальною за організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в м. Гадячі, консультантом комунальної установи « Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради Ємець С.М. проведено навчання та інструктаж з педагогічними працівниками, які будуть залучатись до проведення зовнішнього незалежного оцінювання на пунктах проведення ЗНО в м. Гадячі.

         У 2021 році на базі закладів загальної середньої освіти м. Гадяча працюватиме 4 пункти проведення ЗНО, де тестування майбутні абітурієнти пройдуть з 6 предметів. Перше тестування з англійської мови відбудеться 25 травня і завершиться  15 червня тестуванням з географії.

         До роботи на пунктах проведення ЗНО буде залучено понад 180 педагогічних працівників, з них 50 – вперше. Під час навчання педагогічні працівники ознайомилися з особливостями організації та проведення ЗНО у 2021 році, новаціями ЗНО-2021, опрацювали технологічні картки щодо роботи старшого інструктора, інструктора та чергового, вивчили нестандартні ситуації, що можуть виникати в пункті проведення зовнішнього незалежного оцінювання та способи їх вирішення.

         Учасниками наради було опрацьовано Методичні рекомендації Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації  щодо підготовки осіб, які залучаються до роботи в пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

         Після закінчення навчання нові залучені працівники пройшли сертифікацію.

                                                                                     Підготувала: С.М. Ємець

Інші новини

Всі новини