Придбано сучасну сміттєзбиральну техніку

  • 955

 

Фото без опису

У середу, 17 березня, сміттєвоз Volvo FL 240 доставили в Гадяч. Спецавтомобіль із заднім завантаженням призначений для завантаження з контейнерів твердих побутових відходів, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації. Ємність бункера становить  9 м3.

Вартість автомобіля становить 1 489 200 грн. Усі кошти виділені з міського бюджету. Тож після проведення тендерної процедури даний транспортний засіб поповнив автопарк комунального підприємства «Гадяч-житло».

«Сміттєвоз придбали для обслуговування приватного сектору. Часто-густо комунальникам доводиться підіймати чималенькі мішки зі сміттям від приватних будівель. Тому вирішили придбати європейський автомобіль, який допоможе поліпшити якість обслуговування  у сфері поводження з побутовими відходами. Так, він вживаний, тому що новий вартує дуже дорого. Сподіваємося, що спецавтомобіль буде корисним для комунальників та служитиме для громади», - зазначив міський голова Володимир Нестеренко.

За словами Володимира Олександровича, лад у місті залежить і від зміцнення автопарку комунальних підприємств. Тому протягом останніх років для міських комунальних підприємств придбали чотири трактори, новий сміттєвоз, машину комбіновану дорожню.

«Сьогодні комунальні підприємства, на мою думку, виконують свою роботу добре. Можливо, не завжди все вдається зробити миттєво, як цього хотілося б, причиною є і людський фактор, і економічний, але послуги громаді надаються, місто є чистим, прибраним, з вивезеним сміттям. Це, перш за все, дякуючи тим людям, які щоденно працюють й тим, які свідомо хочуть, щоб наше місто ставало кращим. Тому ще раз звертаюсь до кожного гадячанина: «Пам’ятайте істину: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», – додає міський голова.

В свою чергу комунальники дякують міському голові та депутатам міської ради за співпрацю й зазначають, що придбання такої спецтехніки дозволить значно підвищити якість роботи зі збирання та вивезення твердих побутових відходів у місті.