Про продовження розгляду електронної петиції щодо створення комунальної служби з утримання та поводження з тваринами в Гадяцькій міській ТГ

  • 440

 

Фото без опису

16 лютого 2021 року до виконавчого комітету Гадяцької міської ради від авторки (ініціаторки) електронної петиції – голови районної громадської організації по захисту прав тварин «Врятуйте наші душі» Дорогань Наталії Борисівни надійшли письмові пропозиції щодо створення комунальної служби з утримання та поводження з безпритульними тваринами на території Гадяцької міської  територіальної громади.

З метою розгляду цих пропозицій розпорядженням міського голови від 25.02.2021 № 54-р «Про створення робочої групи з розгляду електронної петиції про створення комунальної служби з утримання та поводження з тваринами на території Гадяцької міської територіальної громади» створено робочу групу до якої залучено фахівців відповідного напрямку.

Засідання робочої групи відбулося 02.03.2021 о 13.30 у залі засідань приміщення Гадяцької міської ради. Після розгляду наданих пропозицій, авторкою електронної петиції, члени робочої групи вирішили:

 

1. Для реалізації у 2021 році заходів з регулювання чисельності безпритульних тварин на території Гадяцької міської громади внести зміни до «Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території Гадяцької міської територіальної громади на 2021 – 2022 роки» (далі - Програма) зокрема, заплановані на 2021 рік кошти в сумі 49 900 грн. на «забезпечення проживанням та харчуванням 6-ти фахівців благодійної організації ТОВ «Чотири лапи Україна»» перенести на «послуги по вилову, перетримці, транспортуванню, ідентифікації та стерилізації безпритульних тварин».

 

2. На час визначення відповідної земельної ділянки необхідної для влаштування карантинного майданчика, яка б відповідала вимогам ДБН та санітарним нормам, комплекс робіт пов'язаний з регулювання чисельності безпритульних тварин (вилов, перетримка, транспортування, ідентифікація та стерилізація) на договірних умовах, здійснювати ФОП Гейко О.А.