Із пленарного засідання сьомої сесії Гадяцької міської ради

  • 693

 

18 березня 2021 року в умовах додержання карантину, в приміщенні Гадяцької міської ради, відбулося засідання сьомої чергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання. Сесію провів міський голова Володимир Нестеренко. У роботі сесії взяли участь 21 депутат із 26-ти обраних. Розглянуто 94 питання порядку денного.

Перед початком роботи сесії міський голова поінформував присутніх про   те, що Указом Президента України  №92/2021  «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного жіночого дня» звання «Заслужений лікар України» присвоєно Нестеренко Світлані Вікторівні — завідувачеві відділення комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради.

Заступник голови міської територіальної виборчої комісії Миргородського району Полтавської області З.В. Пасюта повідомила присутніх про заміщення депутата Гадяцької міської ради восьмого скликання Ракочія Віталія Миколайовича, який попередньо склав депутатський мандат,  наступного за черговістю депутата від Полтавської обласної політичної партії «Довіра» Мовчана Василя Степановича. В зв’язку з цим внесено зміни до складу постійних депутатських комісій.  

У ході засідання депутати заслухали інформацію міського голови Володимира Нестеренка про прийняті рішення виконкомом міської ради в міжсесійний період.

У порядку денному розглядалися та обговорювалися питання про внесення змін та доповнень до бюджету та деяких Програм Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік. Зокрема,  за рахунок субвенції з обласного бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету (субвенція на інсуліни) виділено кошти на Гадяцьку міську центральну лікарню на централізовані заходи з лікування хворих на цукровий і нецукровий діабет в сумі 1 146 086 гривень. З бюджету Гадяцької міської територіальної громади на Центр первинної медико-санітарної допомоги для придбання медикаментів та пільгові ліки направлено кошти в сумі 297,6 тис.гривень.

На сесії розглянуто низку інших питань та прийнято відповідні рішення.

 

З рішеннями та результатами голосування пленарного засідання шостої чергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання можливо ознайомитися на сайті Гадяцької міської ради.