Гадяцьким ЦПРПП проведено чергові засідання методичних об’єднань вчителів інформатики та основ здоров’я у online-режимі

  • 420

 

Фото без опису

17 березня 2021 року в online-режимі проведено чергові засідання методичних об’єднань вчителів інформатики та основ здоров’я закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської і Сергіївської громад.

На засіданні було обговорено важливі питання у вивченні інформатики та основ здоров’я – педагогічні працівники, які атестувалися у 2020/2021 н. р. на підтвердження (присвоєння) вищої кваліфікаційної категорії, педагогічних звань (учителі інформатики Гадяцького ліцею І-ІІІ ст. № 4 ім. Лесі Українки Бондаренко Н.Л., Рудяк М.Т., учитель біології та основ здоров’я ОЗО «Сарська спеціалізована школа І-ІІІ ст.» Вітіненко О.І.) презентували власні творчі доробки.

Також розглянуто ряд організаційних питань, зокрема: щодо організованого завершення  2020/2021 навчального року; щодо конкурсного відбору підручників інформатики та основ здоровя для 8 класу; щодо підсумків проведення V щорічного конкурсу з основ здоров’я для учнів 4-9 класів у 2020/2021 навчальному році.

Про новації щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2021 році говорив директор Гадяцького ЦПРПП Майборода С.М.

Педагогічні працівники обмінялися думками з приводу організації роботи методичних об’єднань у наступному навчальному році.

За підсумками засідання, матеріали для організації роботи вчителям надіслано до Skayp-чату.

Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері.