Проведено інтегрований семінар для вчителів англійської мови та вчителів початкових класів ЗЗСО Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської і Сергіївської громад «Застосування навчальної гри як ефективного способу

  • 433

Фото без опису

23.03.2021 р. в online-режимі проведено інтегрований семінар для вчителів англійської мови та вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської і Сергіївської громад «Застосування навчальної гри як ефективного способу активізації пізнавальної діяльності учнів молодших класів на уроках іноземної мови та ЯДС».

Учителі Книшівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Великобудищанської СР Бугайова О.А. та Стеценко М.В. провели online екскурсію по школі та  продемонстрували відеоурок з англійської мови, на якому були використані елементи гри. 

Цікавою відеопрезентацією про Розбишівську гімназію Сергіївської СР розпочали свою розповідь Кравченко О.В. – учитель  початкових класів та англійської мови та Бунда М.О. – вчитель початкових класів. Учасники семінару мали змогу переглянути цікаві шкільні куточки, класні кімнати та Музей Ляльки. Ольга Вікторівна поділилася досвідом використання навчальних ігор на уроках: «LEGO», «What colour?», «Супер муха», «Пісочна терапія», і познайомила вчителів із навчальними платформами Liveworksheets та Wordwall

Слова вдячності висловлюємо педагогічному колективу Книшівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Великобудищанської СР та Розбишівській гімназії Сергіївської СР.

 

Підготувала   Н.П. Шимка