Всесвітня кампанія Година Землі 2021

  • 479

 

27 березня 2021 року о 20:30 Україна, як і увесь світ, доєднається до Всесвітньої кампанії Година Землі 2021 – найбільшої світової ініціативи на підтримку збереження Планети та сталого використання її ресурсів.

Кожного року останньої суботи березня о 20:30 за місцевим часом мільйони людей по всьому світу присвячують годину своєї уваги планеті Земля – символічно вимикають зайве освітлення, читають або дивляться фільми про Землю і стиль життя, дружній до планети, беруть участь у дискусіях і онлайн концертах, приєднуються до звернень на захист природи.

Цього року Година Землі в Україні присвячена старовіковим лісам. Всесвітній фонд охорони природи (WWF-Україна) 27 березня о 20:30 відкриває національну кампанію зі збору голосів на підтримку найстаріших лісів України. На сторінках WWF-Україна у соціальних мережах Facebook, Instagram та Telegram з 20:30 з’являться необхідні посилання. Також на сайті WWF-Україна усі охочі зможуть знайти поради як цікаво і з користю провести Годину Землі з родиною, друзями та однодумцями.

Інші новини

Всі новини