10 квітня 2021 року на пунктах тестування Гадяча заплановано проведення пробного ЗНО-2021

  • 498

Фото без опису

09 квітня 2021 року на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки Гадяцької міської ради проведено наради з педагогічними працівниками залученими до проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році.

Відповідальна за пункт тестування № 1, директор Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки Гадяцької міської ради Борис С.Я. та консультант комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради Ємець С.М. розповіли про особливості проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році.

Нагадуємо, що 10 квітня 2021 року на двох пунктах тестування на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки Гадяцької міської ради заплановано проведення сесії пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Наголошуємо, що вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності: паспорта (або іншого документа, що посвідчує особу) та запрошення-перепустки.

Запрошення-перепустка розміщена в особистому кабінеті учасника пробного ЗНО на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти https://zno-kharkiv.org.ua

Цього року, зважаючи на епідеміологічну ситуацію, учасники пробного тестування зможуть скласти лише один тест.

Незалежно від того, коли саме учасники проходитимуть оцінювання, для них буде доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-яких предметів із переліку та пройти тестування вдома. Водночас різнитиметься дата внесення відповідей до сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

Так, учасники, які проходитимуть оцінювання 10 квітня, зможуть занести свої відповіді до цього сервісу 10-14 квітня, тобто відповідно до попереднього плану.

Результати пробного ЗНО будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників до 16 квітня.

Важливо! Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

Якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

Всі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу в пункти тестування, так і впродовж усього періоду оцінювання – учасники мають перебувати в масках, мати дезінфектори й користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування.

З огляду на те, що епідеміологічна ситуація є швидкозмінною, просимо учасників напередодні оцінювання обов'язково зайти у свої кабінети на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти https://zno-kharkiv.org.ua та ознайомитися із актуальною інформацією щодо проведення пробного ЗНО.

 

Підготував: С.М.Майборода