У Гадячі проведено пробне ЗНО-2021

  • 458

Фото без опису

10 квітня 2021 року на двох пунктах тестування, що працювали на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки Гадяцької міської ради проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, української мови, історії України, англійської мови, математики, фізики, біології, хімії, географії. Метою даного тестування є ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

На пунктах тестування було дотримано всіх протиепідемічних заходів. Відрадно, що учасники зовнішнього оцінювання були відповідальними, дотримувались рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не забували, що безпека – спільна справа.

Участь в тестуванні взяли 311 абітурієнтів з Гадяцької, Лохвицької, Заводської міських та Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сенчанської, Сергіївської сільських територіальних громад, що становить 92,8 % від зареєстрованих. Роботу пунктів тестування забезпечили 69 педагогічних працівників, медичні працівники, працівники Національної поліції. Дякуємо персоналу пунктів тестування за професіоналізм, відповідальність та сумлінне виконання покладених на них обов’язків!

Нагадуємо, що для всіх учасників пробного ЗНО-2021 буде доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-яких предметів із переліку та пройти тестування вдома.

Учасники зможуть занести свої відповіді до сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» за покликанням (Харківський РЦОЯО)  https://zno.testportal.com.ua/pzno/login  10-14 квітня. Результати пробного ЗНО будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників до 16 квітня.

Важливо! Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

Якщо учасник вирішив залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати (Матеріали пробного ЗНО, зареєстровані учасники можуть отримати на пунктах тестування).

 

Підготував: Директор комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» С.М.Майборода