Гадяцьким ЦПРПП проведено засідання творчої групи у онлайн-режимі

  • 535

Фото без опису

16 квітня 2021 року  комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено засідання творчої групи працівників психологічної служби закладів освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської громад  «Соціалізація дошкільника в контексті реалізації освітньої програми «Впевнений старт» та «Нової української школи».

Керівник творчої групи Київська Т.В., практичний психолог ЗДО № 10 «Казка» ознайомила учасників заходу з метою та планом засідання.

На засіданні було обговорено важливі питання соціалізації дитини через контакт з дорослими: як психологу працювати з педагогами та батьками в контексті роботи ЗДО та ЗЗСО, на якому наголосила Аколович Т.П., психолог Гадяцького ЦПРПП.

У практичній частині заходу були розглянуті також питання: «Розвиток соціальних навичок у дітей під час активностей на прикладі теми «Коло друзів» за програмою «Впевнений старт» (Київська Т.В., практичний психолог         ЗДО № 10 «Казка» Гадяцької міської ради), «Презентація розвивального заняття з картками Домана з старшими дошкільниками «Комахи» (Сазонова Ю.О., практичний психолог ЗДО «Барвінок» с. Веприк Великобудищанської сільської ради) та «Діагностична техніка в роботі з батьками «Моя сім`я в образі квітів» (Павлюк О.П., практичний психолог ЗДО «Веснянка» Гадяцької міської ради).

По завершенню заходу практичні психологи і соціальні педагоги закладів освіти обмінялися думками з приводу організації роботи творчої групи  та реалізації поставлених задумів та завдань на майбутнє.

 

Підготувала: Т.П. Аколович