Гадяцьким ЦПРПП проведено бекстейдж працівників психологічної служби закладів освіти педагогів закладів освіти у онлайн-режимі

  • 708

23 квітня  2021 року з нагоди Всеукраїнського дня психолога установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено бекстейдж працівників психологічної служби закладів освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Доторкнись до світу Психології» у мережі Facebook.

Метою даного заходу було показати процес роботи практичних психологів та соціальних педагогів. Працівники психологічної служби не лише демонстрували «закулісся» своєї праці, а й намагалися донести важливість та значимість психологічної служби в закладах освіти. 

Психолог -  відносно нова професія для нашого суспільства, але вона вже стала незамінною для багатьох людей. Психологічна служба системи освіти представляє собою багаторівневу організаційну систему, що включає основні структурні одиниці та забезпечує надання ефективної психологічної допомоги всім учасникам освітнього процесу. Практичний психолог і соціальний педагог є рівноважними суб’єктами системи соціального та психологічного забезпечення на рівні закладу освіти й долучені до вирішення основних завдань модернізації освітнього процесу.

Творча команда практичних психологів та соціальних педагогів створювали колажі, відео, фотопрезентації та поширювали через соціальну мережу. Таким чином, розкрили свої мрії на майбутнє, розповіли про професійний свій шлях та динамічність даної професії.

 

 

Підготувала: Т.П. Аколович

 

Інші новини

Всі новини