Гадяцьким ЦПРПП проведено інструктивно-методичну нараду та консультування для вчителів курсу «Захист України» у online-режимі

  • 412

Фото без опису

26 квітня 2021 року в online-режимі проведено інструктивно-методичну нараду та консультування для вчителів курсу «Захист України» щодо особливостей організації та проведення навчально-польових занять з учнями 11 класів закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської і Сергіївської територіальних громад. У заході також взяли участь представники органів управління освітою і заступники директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО.

Консультант Гадяцького ЦПРПП Лисенко В.В. розповів про особливості організації та проведення навчально-польових занять з учнями 11 класів у 2020/2021 навчальному році.

Вчитель фізичної культури та курсу «Захист України»  ОЗО «Сарська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів Гадяцької міської ради» Лисенко І.В. презентував власний досвід щодо організації військово-польових занять для учнів 11 класів та дистанційного навчання з курсу «Захист України».

Директор Гадяцького ЦПРПП Майборода С.М. консультував педагогів-учасників заходу щодо новацій з підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2021 році.

Матеріали для організації роботи вчителям надіслано до Skayp-чату.

 

Підготував: В.В. Лисенко