ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ГАДЯЦЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» ГАДЯЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 526

Фото без опису

Гадяцька міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр» Гадяцької міської ради.

Повна назва закладу: комунальна установа «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр» Гадяцької міської ради.

Місце знаходження закладу: 37300,  Полтавська область, місто Гадяч,    вул. Шевченка, 10.

Найменування посади: директор комунальної установи «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр» Гадяцької міської ради.

Умови оплати праці: відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року №102.

Керівником закладу може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу освіту ступеня магістра за спеціальністю “Спеціальна освіта” (“Корекційна освіта”, “Дефектологія”) або “Психологія” (“Практична психологія”) та стаж роботи не менше п’яти років за фахом та яка пройшла конкурсний відбір і визнана переможцем конкурсу відповідно до Положення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр» Гадяцької міської ради.

Для участі у конкурсі кандидати у визначений термін подають такі документи:

- письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

- письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

- копію паспорта громадянина України;

- копію трудової книжки;

- копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурному відборі, має право додати до заяви про участь в конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкур.

Оригінали паспорта  та диплома про освіту пред’являються кандидатами при поданні документів.

Особа, яка подає документи, несе персональну відповідальність за достовірність поданих документів та інформації.

Кінцевий термін подання документів: 20 травня 2021 року до 17:00 год.

Місце подання документів: 37300, м. Гадячвул. Гетьманська, 31, кім. 5, відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради.

Дата та місце проведення конкурсного відбору: 37300, м. Гадяч, вул. Лесі Українки, 3, Гадяцька міська рада, 25 травня 2021 року  о 09:00 год.

Конкурсний відбір переможця здійснюється за результатами:

-  письмового іспиту на знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами, основ спеціальної педагогіки та управління діяльністю інклюзивно-ресурсного центру;

- проведення співбесіди з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особливих якостей вимогам до професійної компетенції кандидата та відповідних посадових обовязків.

Іспит складається державною мовою.

Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі - головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Павленко Алла Миколаївна, 37300, м. Гадяч,  вул. Гетьманська, 31, кім. 5, відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Полтавської області.

E-mail:  voms_misto@meta.ua

Телефон для довідок: (05354) 2-16-03.