Проведено нараду працівників закладів культури Гадяцької міської територіальної громади

  • 487

Фото без описуФото без опису

12 травня 2021 року, в приміщенні Гадяцького будинку культури відбулася нарада працівників закладів культури Гадяцької міської територіальної громади. Участь в заході взяли представники Гадяцького будинку культури, Гадяцького історико-краєзнавчого музею, Сарського і Біленченківського сільських будинків культури та їх сільських клубів–філій, Гадяцької дитячої мистецької школи, Гадяцької публічної бібліотеки ім. Лесі Українки та бібліотеки для дітей.

Темою для обговорення стали актуальні питання сьогодення, а саме: як культурна галузь реагує на виклики, пов’язані з коронавірусом COVID-19, запровадження для керівників закладів контрактної форми роботи згідно нових вимог чинного законодавства в сфері культури, підсумки роботи за І квартал поточного року, плани на майбутнє та знайомство з новоприйнятими працівниками.

Начальник відділу культури і туризму Гадяцької міської ради Катерина Кувшинова привітала колег з початком співпраці та разом з головним бухгалтером відділу Оксаною Пилипенко відповіла на запитання присутніх.