На Полтавщині визначили переможців в обласній Спартакіаді серед депутатів рад усіх рівнів

  • 766

Фото без описуФото без опису

12 травня у Полтаві відбулися фінальні змагання ІІ етапу Спартакіади серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області.

Цього року депутатські змагання організовано за новим форматом: основну кількість депутатів представляли територіальні громади, а команди сформовані в чотирьох районах Полтавщини. Приємно відмітити, що у змаганнях взяли участь і депутати Гадяцької міської ради.

На спортивних майданчиках міста депутати змагалися з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок та шахів.

Результати обласного етапу Спартакіади:

– у командних змаганнях з  настільного тенісу ІІ командне місце виборола збірна команда Миргородського району, в складі якої наші депутати: Нижник Валерій Іванович і Дрига Сергій Вікторович;

– у командних змаганнях з  шахів ІІ командне місце виборола збірна команда Миргородського району, в складі якої наш депутат Власенко Микола Олексійович;

– у командних змаганнях з  шашок ІІІ командне місце виборола збірна команда Миргородського району, в складі якої заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ракочій Віталій Миколайович;

- у командних змаганнях з волейболу ІІІ місце виборола збірна команда Миргородського району, в складі якої наш депутат Обломей Вадим Юрійович.

Фото без опису

За результатами цих змагань буде сформовано збірну команду депутатів Полтавської області, яка виступить на фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів рад усіх рівнів в місті Чорноморську Одеської області.

Подібні заходи дають можливість депутатам познайомитися з колегами з інших районів, набратися енергії, приємно і корисно провести час і поспілкуватися.

Фото без опису