Проведено І етап обласного конкурсу "Кращий заклад освіти з інклюзивним навчанням"

  • 1198

Фото без опису

19 травня 2021 року відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради спільно з комунальними установами «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр» та «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» з метою популяризації інклюзивної освіти та поширення освітніх послуг для дітей з особливими освітніми потребами, що гарантовані державою, ефективного залучення та включення до освітнього процесу всіх його учасників проведено І (міський) етап обласного конкурсу «Кращий заклад освіти з інклюзивним навчанням». Захід організовано на базі комунальної установи «Гадяцький інклюзив-ресурсний центр» Гадяцької міської ради у номінаціях: «Заклади дошкільної освіти з інклюзивним навчанням», «Заклади загальної середньої освіти з інклюзивним навчанням».

У І етапі обласного конкурсу «Кращий заклад освіти з інклюзивним навчанням» взяли участь 3 заклади загальної середньої освіти м. Гадяча:  заклад дошкільної освіти «Веснянка» комбінованого типу для дітей віком від 1 до 6 (7) років Гадяцької міської ради, Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова, Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки.

За підсумками конкурсу журі відзначило інформаційні матеріали та відеопрезентації, досвід роботи з питань організації та супроводу інклюзивного навчання закладу дошкільної освіти «Веснянка» комбінованого типу для дітей віком від 1 до 6 (7) років та Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки, які стали переможцями і представлятимуть нашу громаду на ІІ (обласному) етапі обласного конкурсу «Кращий заклад освіти з інклюзивним навчанням».

Переможці та учасники конкурсу відзначені дипломами і цінними подарунками від відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради та комунальної установи «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр» Гадяцької міської ради.

Спеціальний заохочувальний подарунок від громадської організації «Громадські ініціативи Альянс» отримала Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова (ІІ місце).

 

Підготував: С.М.Майборода