Стартувало проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання на пунктах тестування Гадяча

  • 417

Фото без опису

25 травня 2021 року тестуванням з англійської мови стартувало проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання на пунктах тестування Гадяча. Цього дня у нашому місті працював один пункт ЗНО на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки (13 аудиторій).

Участь в тестуванні взяли 162 абітурієнти з закладів освіти Гадяцької, Лохвицької, Заводської, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської та Сенчанської територіальних громад, випускники минулих років. Роботу пунктів тестування забезпечили 32 прцівники пункту тестування, медичні працівники, працівники Національної поліції та служби охорони, уповноважена особа УЦОЯО.

На пунктах тестування було дотримано всіх протиепідемічних заходів, визначених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 24.

Учасники зовнішнього оцінювання були відповідальними, дотримувались рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання.

Тест з англійської мови складався з 59 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, дорівнює 72 тестовим балам.

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання 26 травня будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту. Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з англійської мови відбудеться 17 червня.

За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова птестація з англійської мови.

Розміщення результатів тестування з англійської мови на інформаційних сторінках учасників ЗНО відбудеться 18 червня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до 12 балів та таблиця переведення тестових балів з англійської мови у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів з англійської мови.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь у зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини та бажають взяти участь у додатковій сесії ЗНО, можуть до 31 травня подати до Харківського РЦОЯО документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Додаткове тестування з англійської мови відбудеться 1 липня.

 

Підготував: Директор комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників»  С.М.Майборода