Відбулося засідання позачергової десятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання

  • 583

 

Фото без опису

10 червня 2021 року в приміщенні Гадяцької міської ради відбулася  позачергова десята сесія Гадяцької міської ради восьмого скликання під головуванням міського голови  Володимира Олександровича Нестеренка. На пленарному засіданні були присутні 16 депутатів міської ради  з 26 обраних. Розглянуто 5 питання порядку денного, а саме:

про внесення змін до Програми про компенсаційні виплати фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування на 2021 рік;

про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.

Також розглянуто три питання щодо надання дозволу на розробку проекту із землеустрою.

Попередньо, на засіданнях постійних комісій міської ради, були розглянуті всі  питання порядку денного позачергової десятої сесії міської ради восьмого скликання.

На завершення пленарного засідання виступила Шаповал Віра Володимирівна, депутат міської ради, головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр ПМСД», яка поінформувала депутатів про стан вакцинації, а також відповіла на всі хвилюючі питання щодо вакцинації населення від гострої респіраторної хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-Cov-2 COVID-19.

З рішеннями та результатами голосування позачергової десятої сесії міської ради восьмого скликання  можливо ознайомитися на сайті Гадяцької міської ради в розділі НОВИНИ.