Одинадцята сесія Гадяцької міської ради восьмого скликання

  • 664

 

Фото без опису

17 червня 2021 року, згідно з порядком денним,  відбулася  чергова одинадцята сесія Гадяцької міської ради восьмого скликання під головуванням міського голови  Володимира Олександровича Нестеренка. На пленарному засіданні були присутні 19 депутатів міської ради  з 26 обраних. Розглянуто 58 питань порядку денного, а саме:

Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

Про затвердження у новій редакції Положення про відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва Гадяцької міської ради.

Про проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти та затвердження умов проведення конкурсу.

Про затвердження кандидатури на посаду директора комунальної установи «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр» Гадяцької міської ради.

Про застосування контрактної форми трудового договору з керівниками підприємств, що належать до комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади

Про внесення змін до структури та загальної чисельності комунального закладу «Гадяцький будинок культури» Гадяцької міської ради.

Про внесення змін до  структури, загальної чисельності та штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради

Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2021 рік.

Про внесення змін до штатного розпису комунального підприємства «Сарське» на 2021 рік.

Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.

Про внесення змін до Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2022 роки.

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2021 рік.

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2021 рік.

Про механізм забезпечення санаторно-курортними путівками окремих категорій громадян на 2021 рік.

Про внесення змін до Програми про компенсаційні виплати фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування на 2021 рік.

Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» на 2021 рік.

Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік.

Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцької громадської організації «Діти інваліди та інваліди з дитинства» на 2021 – 2025 роки.

Про внесення змін до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки міста Гадяч на 2017-2021 роки.

Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.

Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.

Про встановлення єдиного податку для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування на території Гадяцької міської територіальної громади.

Про встановлення податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, як складової податку на майно на території Гадяцької міської територіальної громади.

Про встановлення транспортного податку на території Гадяцької міської територіальної громади.

Про встановлення туристичного збору на території Гадяцької міської територіальної громади.

Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку.

Про затвердження у новій редакції статуту Комунального підприємства «Сарське» Гадяцької міської ради.

Про включення до Переліку об’єктів оренди другого типу частини нежитлового приміщення за адресою: вул. Полтавська, 44, приміщення 4, м. Гадяч та продовження договору оренди без проведення аукціону.

Про надання дозволу міському комунальному підприємству «Комунсервіс» на передачу на баланс комунальному підприємству «Гадяч-житло» автотранспортного засобу.

Про надання згоди Комунальному некомерційному підприємству «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради на проведення капітального ремонту приміщення.

Також розглянуто  двадцять сім земельних питань.

Попередньо, на засіданнях постійних комісій міської ради, були розглянуті всі  питання порядку денного чергової одинадцятої сесії міської ради восьмого скликання.

З рішеннями та результатами голосування можливо ознайомитися на сайті Гадяцької міської ради в розділі НОВИНИ.