Проведено чергове засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради

  • 921

Фото без опису

24 червня 2021 року в залі засідань Гадяцької міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради під головуванням міського голови Володимира Олександровича Нестеренка. На засіданні виконкому розглянуто ряд питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності Гадяцької міської територіальної громади.

Фото без опису

Серед основних планових питань, винесених на розгляд засідання: затвердження плану роботи виконавчого комітету Гадяцької міської ради на ІІІ квартал 2021 року; затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих у період між виконкомами;  затвердження висновку комісії з питань захисту прав малолітньої дитини; про реєстрацію колективних договорів, розглянуто  архітектурні питання, тощо.

З метою підтримки талановитих мешканців нашої громади,  які вносять вагомий внесок у розвиток культури, мистецтва і спорту, прийняті рішення про виділення коштів на надання фінансової підтримки: зразковому ансамблю танцю «Модерн» для участі у міжнародному фольклорному фестивалі пісні і танцю «Перли Охриду» (країна Македонія); команді з кікбоксингу під керівництвом тренера Божка Владислава Вікторовича  у міжнародному турнірі з кікбоксингу в Словакії.

Також прийнято 24  рішення про надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку із скрутним матеріальним станом   жителям Гадяцької громади на загальну суму 23500 гривень. Попередньо всі проекти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.