До уваги мешканців громади!

  • 522

Фото без опису

Затверджено ТИМЧАСОВИЙ ПОРЯДОК оформлення та видачі довідок громадянам, що проживають на території Гадяцької міської територіальної громади

 

З метою своєчасного отримання громадянами Гадяцької міської територіальної громади пільг, субсидій, забезпечення життєдіяльності, спрощення процедури отримання державних послуг 24 червня 2021 року виконавчим комітетом Гадяцької міської ради прийнято рішення  №289, яким затверджено Тимчасовий порядок видачі довідок громадянам, що проживають на території Гадяцької міської територіальної громади.

Звертаємо увагу, що довідки видаються на підставі заяви, зареєстрованої в журналі реєстрації виданих довідок, діловодами відділу організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Гадяцької міської ради - відповідно до територіальної приналежності. Відповідальна  особа  приймає заяву та здійснює оформлення і видачу довідок відповідно до даного Порядку, згідно затвердженої форми заяви (додаток 1 до Порядку).

Для отримання довідки особа до заяви додає  оригінали документів або копії цих документів, завірені власноручно, згідно переліку (Додаток 3 до Порядку).

При отриманні довідки оригінали документів або їх копії повертаються заявнику.

У разі подання заяви законним представником особи додатково до документів визначених п.2.2. даного Порядку подаються:

- документ, що посвідчує особу законного представника;

- документ, що підтверджує повноваження особи, як законного представника, крім випадків, коли законним представником особи є батьки (усиновлювачі).

При оформленні нотаріусами спадщини та для посвідчення договорів інформація щодо зареєстрованих осіб у житловому приміщенні без їх згоди надається виключно на запит нотаріуса (додаток 2 до Порядку –  зразок 1, зразок 2).

Видача довідки здійснюється не пізніше 3 (трьох) робочих днів  з дня отримання заяви.