Проведено конкурс з визначення виконавця послуг з організації збирання та вивезення побутових відходів

  • 613

Фото без опису

6 липня 2021 року, о 10:00 годині в залі засідань Гадяцької міської ради проведено конкурс з визначення виконавця послуг з організації збирання та вивезення побутових відходів, що утворюються на території Гадяцької міської територіальної громади у селах Донцівщина, Київське, Малі Будища, Саранчова Долина, Сари, Червоний Кут, Бутовиченське, Кияшківське, Круглик, Харківці.

Засідання конкурсної комісії щодо визначення виконавця послуг з організації збирання та вивезення побутових відходів, що утворюються на території Гадяцької міської територіальної громади проведено на виконання  рішення виконавчого комітету Гадяцької міської ради від 31.05.2021 № 283 «Про оголошення конкурсу з визначення виконавця послуг Фото без описуз організації збирання та вивезення побутових відходів на території Гадяцької міської територіальної громада у селах Донцівщина, Київське, Малі Будища, Саранчова Долина, Сари, Червоний Кут, Бутовиченське, Кияшківське, Круглик, Харківці».     

Заявку на конкурс подав один учасник — Комунальне підприємство «Гадяч-житло». За результатами конкурсу переможцем визначено  КП «Гадяч-житло».