Із пленарного засідання дванадцятої сесії Гадяцької міської ради

  • 698

Фото без описуФото без описуФото без опису

13 липня, під головуванням міського голови Володимира Олександровича Нестеренка відбулося засідання чергової дванадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання. У пленарному засіданні сесії взяли участь 17 депутатів із 26 обраних. На сесію також були запрошені і прибули: начальники управлінь, відділів виконавчого комітету, міської ради, представники засобів масової інформації.

На початку сесії, міський голова поінформував  присутніх  про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

За результатами перевиконання за шість місяців 2021 року на 108% бюджету Гадяцької міської територіальної громади збільшено доходну частину бюджету на 5,2 мільйони гривень, що дало можливість додатково вирішити ряд актуальних питань життєдіяльності Гадяцької громади.  На сесії затверджено низку змін до діючих програм та до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.

Для забезпечення підвищення передбачуваності і послідовності бюджетної політики прийняті рішення про затвердження  22-х прогнозних міських Програм на наступні роки.

Задля підвищення статусу депутата Гадяцької міської ради, вдосконалення його можливостей щодо захисту інтересів виборців, забезпечення якісного та своєчасного вирішення завдань і доручень, які покладаються на депутата законом та виборцями затверджено Положення про помічника-консультанта депутата Гадяцької міської ради восьмого скликання.

З метою відзначення і заохочення кращих працівників та трудових колективів підприємств, установ і організацій Гадяцької міської територіальної громади всіх форм власності, які своєю працею зробили вагомий внесок в економічний, соціальний і культурний розвиток громади прийнято рішення про затвердження Положення про Дошку пошани Гадяцької міської територіальної громади «Гордість громади».

Також розглянуто  двадцять шість земельних питань. Прийняті рішення про виділення земельних ділянок десяти учасникам АТО/ООС.

Попередньо, на засіданнях постійних комісій міської ради, були розглянуті всі  78 питань порядку денного чергової дванадцятої сесії міської ради восьмого скликання.

 

З рішеннями та результатами голосування дванадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання можливо ознайомитися на головній сторінці сайту Гадяцької міської ради.