Проведено конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Гадяцька публічна бібліотека ім. Лесі Українки»

  • 1541

Фото без опису

На виконання законів України «Про культуру», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», відділом культури і туризму Гадяцької міської ради 13 липня 2021 року проведено конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Гадяцька публічна бібліотека ім. Лесі Українки» Гадяцької міської ради.

Конкурс проходив у два етапи. В ході першого засідання конкурсна комісія розглянула документи, подані кандидатом на заміщення вакантної посади на відповідність кваліфікаційним вимогам. На другому засіданні відбулася співбесіда з кандидатом, під час якої конкурсна комісія заслухала публічні презентації проєктів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Переможцем конкурсу на посаду директора комунального закладу «Гадяцька публічна бібліотека ім.Лесі Українки» Гадяцької міської ради конкурсною комісією визнано Огризько Любов Миколаївну. З переможцем конкурсу на посаду укладено контракт  терміном на п’ять років.