Інформація щодо Порядку надання пропозицій для занесення і затвердження кандидатур на Дошку пошани

  • 3195

Фото без опису

До уваги керівників трудових колективів установ, підприємств та організацій, органів самоорганізації населення громади, громадських організацій Гадяцької міської територіальної громади: з 15 липня 2021 року розпочато збір пропозицій по висуненню претендентів для занесення на Дошку пошани Гадяцької міської територіальної громади «Гордість громади».

Занесення на Дошку пошани є однією з форм відзначення та заохочення кращих працівників та трудових колективів підприємств, установ і організацій Гадяцької міської територіальної громади всіх форм власності, які своєю працею зробили вагомий внесок в економічний, соціальний та культурний розвиток Гадяцької міської територіальної громади.

Від певного трудового колективу на Дошку пошани висувається, як правило, один претендент.

Відзначення кращих працівників та трудових колективів із занесенням на Дошку пошани здійснюється щороку у вересні до Дня міста рішенням виконавчого комітету Гадяцької міської ради відповідно до пропозицій організаційного комітету з підготовки та святкування Дня міста Гадяч.

Одночасно із занесенням на Дошку пошани кращим працівникам та трудовим колективам вручаються Почесні грамоти Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету.

Подання про занесення на Дошку пошани суб’єктами висування подаються на ім’я міського голови щороку до 10 серпня. До подання обов’язково додається:

- характеристика заслуг працівника або колективу, що стали підставою для порушення клопотання; для громадян, крім цих відомостей;

- біографічна довідка;

- копія паспорта заявника (сторінки 1, 2; 3-6 (в разі необхідності), сторінку з вказаним місцем проживання) або копію ID-картки з Витягом із державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання або довідка про реєстрацію місця проживання особи відповідно до додатку 13 Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 року № 207 та реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) або довідку (штамп у паспорті) органів державної податкової служби про відмову від ідентифікаційного номеру через свої релігійні або інші переконання, для колективу – його керівника.:

-  письмова згода на обробку персональних даних особи, на яку подається клопотання.

Документи приймаються до 10 серпня поточного року. Документи поверненню не підлягають.

 

Щорічне відкриття Дошки пошани здійснюється Гадяцьким міським головою або за його дорученням іншими відповідальними працівниками в урочистій обстановці під час святкування Дня міста.

 

ЗРАЗОК ПОДАННЯ

 

Міському голові

Нестеренку В.О.

      

 

Про кандидатуру на Дошку пошани

Гадяцької    міської  територіальної

громади «Гордість громади»

 

Шановний, _______________!

 

 Надаємо пропозицію від трудового колективу (назва колективу) щодо занесення на Дошку пошани Гадяцької міської територіальної громади «Гордість громади» (прізвище, ім’я, по батькові особи, посада відповідно до штатного розпису) за заслуги (далі - за змістом відповідно до професійної діяльності).

 

Додаток:

1. Характеристика заслуг працівника або колективу, що стали підставою для порушення клопотання; для громадян, крім цих відомостей; на ___ арк. у 1 прим.

2. Біографічна довідка на ___ арк. у 1 прим.;

3. Копії завірених належним чином

-  Копія паспорта (1,2 сторінки, 11 сторінка з реєстрацією місця проживання)  та картки платника податків, або відповідна довідка з зазначенням паспортних даних.

4. Згода на обробку персональних даних.

 

 

 

Найменування посади керівника

 

підприємства, організації, установи                ______            П.І.П