«Власний дім»: отримати пільговий кредит на житло на Полтавщині допомагає Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі

  • 968

 

Фото без опису

Для підтримки селян у їх прагненні мати власне житло вже 23 роки Полтавській області працює Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, який виконує програму «Власний дім». Програма спрямована на покращення житлових і соціально – побутових умов проживання сільського населення шляхом надання їм державних довгострокових пільгових кредитів, з платою за користування в розмірі 3% річних сільським сім’ям для фінансування  спорудження житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями та добудови незавершених житлових будинків, спорудження інженерних мереж, підключення їх до  існуючих комунікацій, а також придбання незавершеного будівництвом житла, терміном до 20 років (молодим сім’ям – на термін до 30 років).

Маючи соціальну спрямованість та привабливі умови кредитування, Програма «Власний дім» стала надійною опорою для тисяч сімей різних вікових категорій і соціального статусу, та користується значним попитом серед населення області.

Зокрема, за час діяльності Фондом надано 2888 кредитів сільським забудовникам на суму  102 млн. 438 тис. гривень.

 

За більш детальною інформацією громадяни можуть звернутись до Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі за  адресою: м. Полтава, вул. Міщенка, 2, кім. 84 (5 поверх), телефони: (05322) 2-68-53, 2-87-15, 050-304-91-34, 067-535-02-34.