Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

  • 779

Фото без опису

22 липня 2021 року, у залі засідань Гадяцької міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Володимир Олександрович Нестеренко.

Серед основних планових питань, винесених на розгляд:

- Про підсумки роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету міської ради та її структурних підрозділів у І півріччі 2021 року.

Фото без опису- Про виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету Гадяцької міської територіальної громади за 1 півріччя 2021 року.

- Про проведення огляду стану готовності закладів освіти Гадяцької міської територіальної громади до нового 2021-2022 н.р.

Фото без описуФото без описуТакож прийнято 32 рішення про надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку із скрутним матеріальним станом жителям Гадяцької громади на загальну суму 45,0 тисяч гривень. Попередньо всі проекти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади

В ході засідання виконавчого комітету міської ради розглянуто питання затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих у період між виконкомами;  про затвердження висновку комісії з питань захисту прав малолітньої дитини; про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; про реєстрацію колективного договору та змін до колективних договорів, тощо.

Службою у справах дітей Гадяцької міської ради винесено на розгляд членів виконавчого комітету декілька проектів рішень стосовно захисту майнових прав дітей, які попередньо розглянула комісія з питань захисту прав дитини.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.