Повідомлення про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні проекту «Плану червоних ліній основних вулиць міста Гадяч Полтавської області» до «Внесення змін до генерального плану міста Гадяч Полтавської обл."

  • 406

На виконання Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», відповідно ДБН Б.1.1-15:2012 «Склад та зміст генерального плану населеного пункту», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого Кабінетом міністрів України від 25.05.2011 №555, виконавчий комітет Гадяцької міської ради інформує про початок та строки громадського обговорення «Плану червоних ліній основних вулиць міста Гадяч Полтавської області» до «Внесення змін до генерального плану міста Гадяч Полтавської області» (далі – План червоних ліній) з метою врахування громадських інтересів.

Метою розроблення Плану червоних ліній є:

 - регулювання планування та забудови територій з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів;

- раціональне використання території населеного пункту;

- визначення червоних ліній основних вулиць міста, їх розташування на місцевості, ширини вулиць;

- визначення меж земельних ділянок, що формуються (в частині примикання до основних вулиць міста). Після затвердження плану червоних ліній будь-яке будівництво в межах червоних ліній будівництво буде заборонено.

Підставою для розроблення Плану червоних ліній є рішення першого пленарного засідання 3  сесії Гадяцької міської ради 8 скликання від 10.12.2020 № 57 «Про затвердження Програми розроблення містобудівної документації на території Гадяцької міської  територіальної громади на 2021 - 2022 роки».

Замовник – виконавчий комітет Гадяцької міської ради.

Розробник – ТОВ «ЗЕМЕСЛОД», м. Полтава.

Організатор громадського обговорення - відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва Гадяцької міської ради (далі - Відділ).

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій є начальник Відділу – Єрьоміна Ірина Миколаївна.

Детальніше з матеріалами Плану червоних ліній можна ознайомитись у Відділі в робочі дні (з 14.00 до 17.00 години, каб. 11) за адресою: вул. Л. Українки, 3, м. Гадяч, або на сайті Гадяцької міської ради:  https://hadiach-rada.gov.ua/mistobudivna-dokumentaciya-15-55-32-16-07-2019/.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі за адресою: вул. Л. Українки, 3, м. Гадяч або на електронну пошту: hadiach-mrada@ukr.net.

У пропозиціях  вказуються прізвище, ім'я по батькові, адреса місця проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Строк подання зауважень і пропозицій  становить  30 днів з дня оприлюднення повідомлення  і триває з 29 липня по  30 серпня 2021 року включно.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 31 серпня 2021 року об 11 год. 10 хв. за адресою: вул. Л. Українки, 3, м. Гадяч у залі засідань Гадяцької міської ради.

Реєстрація учасників відбуватиметься відповідно до документу, який посвідчує особу та підтверджує місце реєстрації.

Інші новини

Всі новини