Проєкт порядку денного тринадцятої сесії Гадяцької міської ради 8 скликання 17 серпня 2021 року

  • 498

Фото без опису

 

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про внесення змін до складу постійних комісій Гадяцької міської ради.
  3. Про внесення змін до Положення «Про Почесного громадянина міста Гадяча».
  4. Про внесення змін до Положення про цільовий фонд Гадяцької міської територіальної громади.
  5.  Про затвердження звіту про виконання бюджету Гадяцької міської  територіальної громади  за 6 місяців 2021 року.
  6.  Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  7. Про внесення змін до міської Програми соціальної підтримки дітей та молоді на 2019 - 2023 роки.
  8. Про внесення змін до  Міської Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2020-2024 роки.
  9.  Про внесення зміни до Програми розвитку культури і туризму Гадяцької міської територіальної громади  на 2021-2022 роки.
  10. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської  територіальної громади на 2021 рік.
  11. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2021 рік.
  12. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «ДОБРОБУТ» на 2021 рік.
  13.  Про затвердження Програми місцевих стимулів лікарів та фахівців Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня»  на 2021-2023 роки.
  14. Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня»  на 2021 рік.
  15.  Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021рік.  
  16.  Про внесення змін до Програми про компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним та залізнодорожнім транспортом окремим категоріям громадян на 2021 рік.
  17. Про внесення змін механізму забезпечення санаторно-курортними путівками окремих категорій громадян на 2021 рік.
  18. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцької громадської організації «Діти інваліди та інваліди з дитинства» на 2021 – 2025 роки.
  19. Про внесення змін до Програми розвитку архівної справи комунальної установи «Трудовий архів» Гадяцької міської ради на 2021-2023 роки.
  20. Про внесення змін до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки міста Гадяч на 2017-2021 роки.
  21.  Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.
  22.  Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.
  23. Про ранги посадових осіб місцевого самоврядування старостам Гадяцької міської територіальної громади.
  24.  Про надання згоди на підписання Узгодженого рішення про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг.
  25.  Про доповнення Переліку адміністративних послуг, що надаються через Відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  26.  Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність квартир.
  27.  Про надання дозволу Міському комунальному підприємству «Комунсервіс» на передачу в оренду комунального майна.
  28. Про передачу з балансу відділу соціального захисту населення Гадяцької міської ради на баланс виконавчого комітету Гадяцької міської ради автотранспортного засобу.
  29. Про надання згоди Комунальному некомерційному підприємству «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради на проведення капітального ремонту приміщення.
  30. Про скасування рішення дев’ятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 19.05.2021 №438 «Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліку об’єктів оренди першого типу».
  31.  Про включення до Переліку об’єктів оренди другого типу та передачу в оренду частини нежитлового приміщення за адресою: вул. Драгоманова, 8, м. Гадяч.
  32. Про включення до Переліку об’єктів оренди другого типу частини нежитлового приміщення площею 98,0 кв.м. за адресою: вул. Лохвицька, 1,м. Гадяч та продовження договору оренди без проведення аукціону.
  33.  Про включення до Переліку об’єктів оренди другого типу частини нежитлового приміщення площею 560,2 кв.м. та автогаража площею 79,3 кв.м. за адресою: вул. Лохвицька, 1, м. Гадяч та продовження договору оренди без проведення аукціону.
  34.  Про ліквідацію Комунального підприємства «Гадяччина туристична» Гадяцької міської ради.
  35. Про дострокове розірвання  договору оренди землі укладеного 19.03.2021 між Гадяцькою міською радою та гр. Манжосом Геннадієм Марковичем та Горбанем Василем Павловичем.
  36.  Про продовження договору земельного сервітуту площею 0,0030 гектара, ФОП Касьяненку Івану Васильовичу, за адресою: вулиця Лесі Українки, місто Гадяч.
  37. Про поновлення договору оренди землі площею 0,0311 гектара, гр. Фесенку Анатолію Вікторовичу, за адресою: вулиця Лохвицька,30-Д, приміщення № 6, місто Гадяч.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Спиці Олександру Валерійовичу, за адресою: провулок Першотравневий,19, місто Гадяч.
  39.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Чухіль Олександрі Олексіївні, за адресою: вулиця Волгоградська,22, місто Гадяч.
  40.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Ткаченку Вадиму Валерійовичу та Ткаченко Ніні Іванівні, за адресою: провулок Дзержинського,5, місто Гадяч.
  41.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Колінько - Терещенко Наталії Іванівні, за адресою: вулиця Зелена,24, село Сари.
  42.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Лукашу Руслану Степановичу, за адресою: вулиця Зелена,3, село Сари.
  43.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Мороз Тетяні Олександрівні, за адресою: вулиця Миру,41, село Біленченківка.
  44.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 гектара, гр. Крайнюк Ганні Семенівні, за адресою: вулиця Центральна,16-А, село Біленченківка.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,2077 гектара, гр. Крайнюк Ганні Семенівні, за адресою: вулиця Центральна,16-А, село Біленченківка.
  46.  Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне  користування площею 7,7400 гектара, ДП "АГЕНСТВО МІСЦЕВИХ ДОРІГ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ".
  47. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,5000 гектара у власність гр. Коренівському Івану Олексійовичу, яка розташована в межах населеного пункту села Харківці, на території Гадяцької міської територіальної громади.  
  48. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,0000 гектара у власність гр. Обертію Анатолію Миколайовичу, яка розташована в межах населеного пункту села Харківці, на території Гадяцької міської територіальної громади. 
  49. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,4700 гектара у власність гр. Іванко Ганні Григорівні, яка розташована в межах населеного пункту села Харківці, на території Гадяцької міської територіальної громади.  
  50. Про надання дозволу ФОП Худяку Юрію Олексійовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування, орієнтовною площею 0,0150 гектара, за адресою: вулиця Тельмана,23-А, приміщення № 13, місто Гадяч.
  51.  Про надання дозволу Живогляд Олені Михайлівні на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування, орієнтовною площею 0,0010 гектара, за адресою: провулок Сумський,60, кв. 2, місто Гадяч.
  52.  Про надання дозволу гр. Іванову Вячеславу Вікторовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована  на території Гадяцької міської територіальної громади.
  53.  Про надання дозволу гр. Дем'янчуку Василю Віталійовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована  на території Гадяцької міської територіальної громади.
  54.  Про надання дозволу гр. Панасейку Олександру Сергійовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована  на території Гадяцької міської територіальної громади.
  55.  Про надання дозволу гр. Шатраві Віталію Володимировичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована  на території Гадяцької міської територіальної громади.
  56.  Про надання дозволу гр. Недвизі Олегу Вячеславовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована  на території Гадяцької міської територіальної громади.
  57.  Про надання дозволу гр. Потебеньку Андрію Сергійовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована  на території Гадяцької міської територіальної громади.
  58.  Про надання дозволу гр. Потебеньку Олександру Сергійовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована  на території Гадяцької міської територіальної громади.
  59.  Про надання дозволу гр. Волощуку Івану Володимировичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована  на території Гадяцької міської територіальної громади.
  60.  Про надання дозволу гр. Паровченку Олександру Анатолійовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,5000 гектара, яка розташована в межах населеного пункту села Харківці, на території Гадяцької міської територіальної громади.
  61. Про надання дозволу гр. Кубар Наталії Федорівні на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 2,0000 гектара, яка розташована  на території Біленченківського старостинського округу, Гадяцької міської територіальної громади.
  62. Про звернення депутатів Гадяцької міської ради щодо недопущення підвищення ціни на газ для підприємств сфери теплопостачання.