Із пленарного засідання тринадцятої сесії Гадяцької міської ради

  • 505

Фото без описуФото без опису

17 серпня 2021 року, під головуванням міського голови Володимира Олександровича Нестеренка відбулося засідання тринадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання. У пленарному засіданні сесії взяли участь 21 депутат із 26 обраних. На сесію також були запрошені і прибули: начальники управлінь, відділів виконавчого комітету, міської ради, представники засобів масової інформації.

На початку сесії, міський голова поінформував  присутніх  про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

В ході пленарного засідання прийнято рішення про  затвердження звіту про виконання бюджету Гадяцької міської  територіальної громади за 6 місяців 2021 року:

- по доходах у сумі  119 312 224,57 гривень, у тому числі по доходах загального фонду  116 143 984,97 гривень, по доходах спеціального фонду у сумі 3 168 239,60 гривень;

 - по видатках у сумі 111 228 383,95 гривень, у тому числі по видатках загального фонду у сумі 103 193 818,05 гривень, по видатках спеціального фонду у сумі 8 034 565,90 гривень.

З метою вирішення ряду актуальних питань життєдіяльності Гадяцької громади, затверджено низку змін до програм та до бюджету Гадяцької міської територіальної громади. Так, з метою удосконалення організації та забезпечення населення доступною, своєчасною, якісною і ефективною вторинною медичною допомогою прийнято рішення про затвердження  програми «Місцевих стимулів» для лікарів та фахівців КНП «Гадяцька МЦЛ» Гадяцької міської ради на 2021-2023 роки.

Прийнято рішення про звернення депутатів Гадяцької міської ради  щодо недопущення підвищення ціни на газ для підприємств сфери теплопостачання.

Також розглянуто  двадцять два земельні питання. Восьми учасникам АТО/ООС надано дозволи на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Попередньо, на засіданнях постійних комісій міської ради, були розглянуті всі  62 питання порядку денного чергової тринадцятої сесії міської ради восьмого скликання.

 

З рішеннями та результатами голосування тринадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання можливо ознайомитися на головній сторінці сайту Гадяцької міської ради.

 

Робота постійних депутатських комісій

Фото без описуФото без опису