Привітання міського голови з Днем Державного Прапора України та 30-ю річницею Незалежності України

  • 553

Фото без опису

 

Шановні жителі

Гадяцької  міської територіальної громади!

 

Щиро вітаю з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. А державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям любові до країни та гордістю за свій народ.

День Незалежності України - не просто дата. Незалежність – це наші думки та вчинки, відчуття особистої свободи та пам’ять про тих, хто упродовж багатьох століть виборював та виборює волю для України.

 За 30 років наша країна пройшла непростий шлях до справжньої незалежності, день за днем будуючи українську державу. Незважаючи на ті випробування, які випали нашій країні, ми довели, що готові і вміємо втілювати в життя реформи та запроваджувати зміни  в багатьох сферах громадського життя.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди держаних свят. Дозвольте побажати вам і вашим родинам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і починаннях в ім’я соборної незалежної процвітаючої України!

 

З повагою

                міський голова Володимир Нестеренко