Сьогодні для 2 тисячі 441 школяра Гадяцької міської територіальної громади стартує навчальний рік (додано відео)

  • 1742

Фото без опису

У середу, 1 вересня, в Україні початок нового навчального року - День знань.

День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Разом із тим, це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. Крім того, це свято всіх учителів, викладачів, батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю збиратиме та проводжатиме дітей до школи.

Фото без описуДвісті шістдесят шість першачків цього року вперше сядуть за шкільну парту в Гадяцькій міській територіальній громаді. Традиційно, перш ніж переступити шкільний поріг, на дітей чекає особливе свято, яке щороку влаштовує міська влада – Свято першокласника.

Цей день особливий для всіх: учителів, батьків і юних школярів. У їхньому житті починається абсолютно нова сторінка, цікава та сповнена пригод, радощів. 

Першого вересня в закладах освіти Гадяцької міської територіальної громади першокласникам вручено подарункові набори. Аби діти у своєму шкільному житті мали усе необхідне, для дітей підготовлено подарунки: набори канцелярського приладдя.

Сьогодні для першокласників лунали побажання бути старанними у здобуванні нових знань, досягти успіхів у навчанні, знайти нових друзів. Міська влада і вчителі докладуть максимум зусиль, щоб ваше дитинство було безхмарним і радісним.

В добру путь!!!